Moeder Aarde Remedies ©  • Disclaimer

Bloesem Remedies

 

 


 

“De natuur is de grootste apotheek” (Plinius)


 


“Je lekker in je vel voelen” beperkt zich niet tot je fysiek goed voelen.


 


Er zijn tijdelijke situaties die ondersteuning vragen, zoals problemen op het werk of op school, ruzie of spanningen in een relatie, een sollicitatiegesprek of examens, omgaan met ziekte, verlies of overlijden …


 


Maar er zijn ook diepingewortelde energievreters, zoals angst, twijfel, zorgen, stress, kwaadheid, vermoeidheid, verdriet, gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, … die je gezondheid kunnen ondermijnen.


 


Moeder Aarde biedt hiervoor mooie remedies.


 


Bloesemremedies bieden ondersteuning bij zowel tijdelijke problemen als bij dieperliggende disharmonieën. Ze brengen zelfvertrouwen, moed, troost of hoop, duidelijkheid of doorzettingsvermogen, innerlijke rust of levensvreugde. Ze geven bescherming of inzicht en verhogen je gevoel van eigenwaarde. Ze helpen ook bij concrete problemen als dyslexie, ADHD, autisme, … Ze laten je aanpakken wat al veel te lang is blijven liggen en maken onze minder makkelijke kanten leefbaarder en hanteerbaarder.


 


Het is een remedie op basis van wat de natuur om ons heen aanreikt.


Ze is niet schadelijk, heeft geen ongewenste bijwerkingen, is niet gewoontevormend of verslavend, en kan naast andere therapievormen gebruikt worden.


 


Er bestaan vele reeksen remedies, gemaakt op basis van planten en mineralen van over heel de wereld.  Elke uitdaging zal om een welbepaalde remedie vragen.


Ik werk voornamelijk met de Nederlandse bloesemremedies van Bram Zaalberg, de Engelse bloesemremedies van Dr. Bach, de Australische van Ian White.  


 


Vertrekkend van een goed gesprek, met een grote dosis inlevingsvermogen, en op basis van ervaring, kennis en kunde, stel ik persoons- en situatiegebonden bloesemremedies samen voor mens en dier. 


 


Ik heb geen wetenschappelijke opleiding en heb dus ook geen pasklare wetenschappelijke verklaring over de werking van bloesemremedies.


Na meer dan 20 jaar te hebben gewerkt met bloesemremedies, kan ik u wel uit eigen ervaring zeggen dat ze bijzonder effectief zijn. Een juiste persoonlijke samenstelling heeft al veel mensen geholpen, en beïnvloedt elke keer opnieuw diegene die de remedies inneemt en haar of zijn onmiddellijke omgeving.  Dat is voor mij de reden om ermee te werken.  Ze vormen op een natuurlijke, niet agressieve manier, een waardevolle extra hulp in minder goede periodes.  Het is geen wondermiddel dat na één keer innemen werkt, maar ee middel dat je laag na laag brengt naar meer innerlijke en uiterlijke harmonie.


 


  

 

Voor meer informatie of een afspraak:


 

Bel Carine op 0474 91 32 00


Of mail naar info@moederaarderemedies.be


Klik hier voor actuele workshops en cursussen


 


webdesign by Totodesign

foto's by Stefan