Moeder Aarde Remedies ©  • Disclaimer

Aansprakelijkheid

 

 

 

                         

MoederAardeRemedies.be besteedt erg veel zorg aan de inhoud van de verspreide informatie. MoederAardeRemedies.be biedt echter geen enkele garantie dat de informatie op deze site exact, volledig en betrouwbaar is, en dat ze wordt bijgewerkt.

 

MoederAardeRemedies.be is niet aansprakelijk voor gelijk welke schade, of tijdelijk of permanent incident die de gegevens of de hardware van de gebruiker zouden ondervinden, terwijl die laatste naar de website surft of doorheen de pagina's ervan bladert, of meer algemeen tijdens de doorgifte van de bestanden en de computerprogramma's waarmee op zijn ontvangstapparatuur de website wordt samengesteld. In het bijzonder is MoederAardeRemedies.be niet aansprakelijk voor de eventuele doorgifte van virussen via zijn website.

 

Geen enkele werkingsfout of foutieve informatie kan tot enige vorm van financiële compensatie leiden.

 

 

De informatie, afbeeldingen en logo’s op de pagina's van MoederAardeRemedies.be behoren toe aan MoederAardeRemedies.be en mogen NIET gebruikt of gekopiëerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van MoederAardeRemedies.be.

 

Het is mogelijk dat MoederAardeRemedies.be een hyperlink aanlegt naar een andere website die voor de gebruiker interessant zou kunnen zijn. Deze hyperlink is echter louter informatief. MoederAardeRemedies.be is niet aansprakelijk voor de inhoud van die website, noch waarvoor die zou kunnen worden gebruikt.

 

 

 

 

webdesign by Totodesign

foto's by Stefan